Fotograf nunta si botez – Savu Photography » Foto video nunta Bucuresti Brasov Galati profesionist

Botez

Pachetele de servicii pentru fotografierea botezului sunt modulare si va puteti alege la care din urmatoarele etape doriti serviciile noastre de fotografie botez:

1 – acasa la pregatiri, include o mini sedinta foto cu bebelusul, parintii si rudele apropiate

2 – la biserica pentru slujba de botez

3a – prezenta fotografului la petrecerea de botez fara limita de timp
sau
3b Рprezenta fotografului la petrecerea de botez cu limita de timp 2 ore (pentru botezurile cu petreceri in cadru restrans sau cu buget limitat).

Pentru a pastra in modul cel mai frumos amintirile acestor momente recomandam albumele foto de botez cu diferite variante de dimensiuni, numar de file si coperti.

Oferim inclusiv servicii de filmare botez, disponibile de asemenea in modulele de timp mentionate mai sus. Exemple de filmare botez realizat de noi puteti gasi aici botez Eric Nicolas si aici video botez Ethan Alexandru

Va rugam sa ne contactati pentru detalii legate de tarife si disponibilitate, specificand daca doriti fotograf botez, filmare sau un pachet mixt foto video.

 • Flavia Ursateanu - Buna ziua,

  Pe data de 26.07 sunteti liber? Avem si noi botezul atunci – va avea loc la Intercontinental – si as vrea fotografii si filmare atat la biserica cat si seara. Daca sunteti liber imi puteti spune si un tarif? Multumesc

  Astept un raspuns!June 13, 2014 – 11:37 pmReplyCancel

 • Monica - Va rog sa imi dati un pret pentru foto-video botez si daca sunteti liberi pe 1 nov.
  MultumescOctober 1, 2014 – 1:47 amReplyCancel

 • Doicu Florentina - Buna seara,

  Noi suntem din Bucuresti,iar pe data de 8 noiembrie vom avea botezul fiului nostru.O sa fie ceva restrans,in familie.Vroiam sa stim daca ati fi disponibili in acea zi si,daca ati putea sa ne trimiteti o oferta de pret.Multumim frumosOctober 28, 2014 – 5:46 pmReplyCancel

 • Roxana Ardelean - As dori o lista cu preturile pentru un botez, doar fotoJanuary 12, 2015 – 10:11 pmReplyCancel

 • Chiurtu Mirela - Buna ziua,
  Ma intereseaza oferta dvs. pentru botez, data 25 aprilie 2015, pachetul cu prezenta fotografului acasa, biserica, restaurant 3 ore, album foto.

  De asemenea, imi puteti trimite si oferta pentru serviciile de filmare.

  Va multumescMarch 12, 2015 – 1:13 pmReplyCancel

 • Arhire Luminita - Buna seara!
  Pentru un botez in Bucuresti, va rog sa- mi spuneti costul unei sedinte foto acasa (pct 1) si costul unui pachet mixt(foto si video) la biserica (pct 2).
  Multumesc!March 21, 2015 – 12:42 amReplyCancel

 • Liviu Albeanu - Buna ziua.
  Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pt foto si video botez, cu filmare fullHD, varianta editata pe DVD si BLU RAY, inclusiv un scurt videoclip, DVD cu pozele editate, materialul brut foto si video pe hard extern.
  Va multumesc.April 15, 2015 – 12:05 pmReplyCancel

 • Mihaela Micu - Ma intereseaza o oferta pentru un botez -23 mai 2015 langa Bucuresti-in Popesti Leordeni-biserica si petrecere acasa pachet foto+ video.
  MultumescApril 15, 2015 – 11:57 pmReplyCancel

 • Andreea Emilia Grama - Buna ziua. Ma intereseaza tarifele pentru un fotograf botez pe toata durata evenimentului (acasa, biserica, petrecere) in data de 26.07.2015 si preturile pentru albume foto personalizate. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!May 12, 2015 – 3:47 pmReplyCancel

 • Doina mihaila - Buna seara, sunt interesata de disponibilitatea dvs in data de 22. 08 si de tariful pentru fotografierea si filmarea unui botez fara limita de timp + doua foto carti 30 cm. Separat va rog sa imi comunicati si tarif pt eventuale foto printate pe loc pt invitati! Multumesc.July 12, 2015 – 11:54 pmReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F a c e b o o k