Fotografie nunta

Oferta fotografie de nunta

Pachet foto nunta: 600 euro
-fotografierea integrala a nunții de catre un fotograf
-editarea fotografiilor in stilul SavuPhotography.com
-fotografiile predate in format jpg

-cununie civila in zi lucratoare: 50 euro
-sedinta foto in alta zi (inainte sau dupa nunta): 100 euro
-album fotocarte piele ecologica 15 file 20x60cm: 120 euro
-album fotocarte piele ecologica 15 file 25x70cm: 150 euro + album foto pocketsize bonus
-pachet albume miri+nasi+parinti: 4 albume la pret de 3
-echipa de doi fotografi: tarif la cerere

NOU! Oferim cabina foto la nunta sau marturii foto.

Intrebari frecvente

Ce stil de fotografie abordati?
Punem accentul pe imagini cu un mesaj pozitiv in care infatisam sentimentele si gesturile frumoase ale oamenilor in fotografii vesele, luminoase si pline de culoare. Principalele teme care se regasesc in fotografiile noastre sunt eleganta, armonia, echilibrul, inocenta si candoarea. Daca doriti sa ne cunoasteti mai bine am scris cateva cuvinte despre noi aici.

In ce oras sunteti disponibili?
Noi suntem o echipa de fotografi profesionisti de nunta din Bucuresti, insa ne deplasam la cerere in orice parte a tarii si in strainatate pentru a participa la evenimentul dumneavoastra.

Ce costuri presupune deplasarea in alte orase?
Tarifele vor include cheltuieli de transport si cazare, cu exceptia cazurilor in care clientii le pot asigura prin mijloace personale.

Cate fotografii vom primi?
Pentru o nunta, numarul de fotografii digitale predate este de aproximativ 1000 dar cifrele pot varia functie de modul de desfasurare al evenimentului.

Cum vor fi editate fotografiile predate?
Nivelul de editare poate varia de la corectii de lumina si culoare pana la retusuri de portret, indepartarea unor elemente din cadru, etc. Necesitatea aplicarii acestor procedee depinde de fiecare fotografie in parte; de asemenea nu exista un numar maxim de fotografii editate.

Ce este sedinta foto Trash The Dress? Implica distrugerea rochiei de mireasa?
Trash The Dress este o denumire pe care o folosim pentru o sedinta foto dupa nunta; folosim acest termen datorita popularitatii lui si nu implica obligatoriu degradarea rochiei de mireasa. In majoritatea cazurilor, la sedintele T.T.D. la care participam noi miresele raman cu rochiile intacte. In ultima perioada s-a raspandit si termenul “Love The Dress” pentru acest tip de sedinte foto dupa nunta.

De ce este necesara o sedinta foto dupa nunta/Trash The Dress?
In cadrul acestei sedintei foto suntem eliberati de constrangerile de timp de la nunta, ne putem deplasa in orice locatie si poate fi alocata o zi intreaga pentru realizarea unor fotografii deosebite. Putem realiza dupa nunta fotografii atat in Bucuresti si imprejurimi cat si in orice locatie din tara sau strainatate.

De ce ar fi necesara prezenta a doi fotografi la nunta?
Prin prezenta unei echipe de doi fotografi faceti posibila imortalizarea evenimentelor care se petrec in locuri diferite in timpul nuntii, asa cum este deseori cazul la pregatiri si obiceiuri precum si in alte momente speciale cum ar fi furatul miresei. De asemenea asigurati atat o mai mare varietate a cadrelor surprinse si numarul de fotografii predate e de obicei mai mare la nuntile la care este prezenta o echipa de doi fotografi.

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CommentLuv badge