Fotograf nunta si botez – Savu Photography » Foto video nunta Bucuresti Brasov Galati profesionist

Fotografie nunta

Oferta fotografie de nunta

Pachet foto nunta: 700 euro
-fotografierea integrala a nunții de catre un fotograf
-editarea fotografiilor in stilul SavuPhotography.com
-fotografiile predate in format jpg

-cununie civila in zi lucratoare: 50 euro
-sedinta foto in alta zi (inainte sau dupa nunta): 100 euro
-album fotocarte piele ecologica 15 file 20x60cm: 120 euro
-album fotocarte piele ecologica 15 file 25x70cm: 150 euro + album foto pocketsize bonus
-pachet albume miri+nasi+parinti: 4 albume la pret de 3
-echipa de doi fotografi: tarif la cerere

NOU! Oferim cabina foto la nunta sau marturii foto.

Intrebari frecvente

Ce stil de fotografie abordati?
Punem accentul pe imagini cu un mesaj pozitiv in care infatisam sentimentele si gesturile frumoase ale oamenilor in fotografii vesele, luminoase si pline de culoare. Principalele teme care se regasesc in fotografiile noastre sunt eleganta, armonia, echilibrul, inocenta si candoarea. Daca doriti sa ne cunoasteti mai bine am scris cateva cuvinte despre noi aici.

In ce oras sunteti disponibili?
Noi suntem o echipa de fotografi profesionisti de nunta din Bucuresti, insa ne deplasam la cerere in orice parte a tarii si in strainatate pentru a participa la evenimentul dumneavoastra.

Ce costuri presupune deplasarea in alte orase?
Tarifele vor include cheltuieli de transport si cazare, cu exceptia cazurilor in care clientii le pot asigura prin mijloace personale.

Cate fotografii vom primi?
Pentru o nunta, numarul de fotografii digitale predate este de aproximativ 1000 dar cifrele pot varia functie de modul de desfasurare al evenimentului.

Cum vor fi editate fotografiile predate?
Nivelul de editare poate varia de la corectii de lumina si culoare pana la retusuri de portret, indepartarea unor elemente din cadru, etc. Necesitatea aplicarii acestor procedee depinde de fiecare fotografie in parte; de asemenea nu exista un numar maxim de fotografii editate.

Ce este sedinta foto Trash The Dress? Implica distrugerea rochiei de mireasa?
Trash The Dress este o denumire pe care o folosim pentru o sedinta foto dupa nunta; folosim acest termen datorita popularitatii lui si nu implica obligatoriu degradarea rochiei de mireasa. In majoritatea cazurilor, la sedintele T.T.D. la care participam noi miresele raman cu rochiile intacte. In ultima perioada s-a raspandit si termenul “Love The Dress” pentru acest tip de sedinte foto dupa nunta.

De ce este necesara o sedinta foto dupa nunta/Trash The Dress?
In cadrul acestei sedintei foto suntem eliberati de constrangerile de timp de la nunta, ne putem deplasa in orice locatie si poate fi alocata o zi intreaga pentru realizarea unor fotografii deosebite. Putem realiza dupa nunta fotografii atat in Bucuresti si imprejurimi cat si in orice locatie din tara sau strainatate.

De ce ar fi necesara prezenta a doi fotografi la nunta?
Prin prezenta unei echipe de doi fotografi faceti posibila imortalizarea evenimentelor care se petrec in locuri diferite in timpul nuntii, asa cum este deseori cazul la pregatiri si obiceiuri precum si in alte momente speciale cum ar fi furatul miresei. De asemenea asigurati atat o mai mare varietate a cadrelor surprinse si numarul de fotografii predate e de obicei mai mare la nuntile la care este prezenta o echipa de doi fotografi.

 • gabriela - Buna ziua,vreau sa stiu care este pretul unei sedinte foto dupa nunta. multumesc de raspunsJanuary 18, 2014 – 12:14 pmReplyCancel

 • DORNESCU BEATRICE - Buna ziua!
  In septembrie pe data de 6 anul acesta voi avea nunta. Nunta va avea loc in Brasov. M-ar interesa un pret pentru foto+video+album.
  Multumesc!June 28, 2014 – 4:34 pmReplyCancel

 • Adina Grigore - Buna,

  Mi-au placut mult fotografiile de pe site, de aceea te contactez astfel. Te rog sa imi spui daca ai putea fi disponibil pe 5 septembrie 2015 in Bucuresti pentru o nunta. De asemenea, te rog sa imi spui care ar fi “”investitia”” noastra 🙂 Multumesc mult, AdinaJuly 14, 2014 – 1:22 pmReplyCancel

 • Roman Alexandra - Buna seara,

  Imi puteti face o oferta de pret pentru foto-video pentru o nunta anul viitor (11 iulie).
  Am rugamintea sa-mi spuneti si care este costul pentru cununia civila in alta zi (in cursul saptamanii).

  Multumesc si apreciez raspunsul dvs. prompt.

  O seara placuta,
  AlexandraOctober 16, 2014 – 9:08 pmReplyCancel

 • CALANCIANSCHI ALEXANDRU - Buna ziua,

  Am vazut pozele dvs, imi plac foarte mult si as fi interesat de serviciile dvs. Facem nunta la anul in Tulcea, pe 13 septembrie.Ne intereseaza un pachet foto-video, trash the dress, si album tip foto-carte. As fi foarte recunoscator daca ati putea sa mi oferiti o oferta cu mai multe detalii cum aveti posibilitatea pe mail ,facebook. Va multumescOctober 17, 2014 – 4:09 pmReplyCancel

 • Gavrilescu Rovana - Buna! Te contactez in legatura cu o nunta care va avea loc in data de 18 iulie 2015 in Bucuresti, drept urmare as dori sa stiu pentru inceput disponibilitatea pentru respectiva data si un pret pentru fotografie cu un singur fotograf si un pret pt 2 fotografi. Iti multumesc.November 11, 2014 – 11:56 pmReplyCancel

 • Badea Sorina - Buna,

  Te contactez in legatura cu o nunta pe data de 19 iulie 2015 langa Bucuresti, ma intereseaza disponibilitaea pentru acesta data si un pret pentru un pachet basic: un fotograf pentru biserica si restaurant.June 11, 2015 – 8:33 amReplyCancel

 • Rochii de mireasa noi - Colaborati si cu magazine pentru cataloage?August 19, 2015 – 2:18 pmReplyCancel

  • Mihut Savu - Desigur, contactati-ne folosind formularul de contact pentru mai multe detaliiAugust 19, 2015 – 3:30 pmReplyCancel

 • ancuta cochina - Buna ziua,

  Va rog sa imi confirmati disponibilitatea /tariful pentru foto-video pentru un eveniment (cununie civila+religioasa), pentru data de 20 mai 2017, cu o petrecere de 30 de invitati. Evenimentul va avea loc in Bucuresti.

  Multumesc!November 28, 2016 – 2:55 pmReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F a c e b o o k